schoonheidsspecialiste salon miranda spijkenisse

Bij schoonheidssalon Miranda gevestigd in Nissewaard, staat voorop dat klanten zich op hun gemak, gewenst en gehoord voelen. Door de ruim 35 jaar ervaring zal het aan de klant niets ontbreken.

Samen met haar team verzorgd Miranda allerlei schoonheidsbehandelingen, pedicure, massages en lichaamsbehandelingen voor zowel mannen als vrouwen.
De salon is goed bereikbaar met openbaar vervoer en toegankelijk voor rolstoelen en rollators en in de zomer heerlijk koel door de airconditioning.

Omdat Salon Miranda officieel leerbedrijf is zijn er verschillende stagiaires aan het werk van verschillende studiejaren. Hierdoor willen wij de kwaliteit van opleiding waarborgen, want uiteindelijk zijn zij de toekomstige schoonheidsspecialisten en pedicures.

Met onze behandelingen willen wij u het belang van een goede huid- en voetverzorging laten inzien. Bij een regelmatige behandeling vindt u sneller balans in lichaam en geest, waardoor u meer ontspannen en gezonder door het leven gaat. D.m.v. een uitgebreide huiddiagnose wordt samen met u een behandelplan samengesteld waardoor u precies weet waar u aan toe bent en kunnen wij u nog beter van advies voorzien.