Gezichtsbehandeling Spijkenisse

Verschillende gezichtsbehandelingen

Voor een gezichtsbehandeling in Spijkenisse kunt u bij Salon Miranda kiezen uit verschillende behandelingen. Komt u voor de eerste keer dan beginnen wij met een intake gesprek. Tijdens dit gesprek willen wij graag weten wat u van uw bezoek verwacht zodat wij u het juiste advies kunnen geven qua behandeling en verzorgingsproducten. Zo is er bijvoorbeeld de Decaar algen peeling, een behandeling voor huidverbetering, anti-aging, acne en pigmentvlekken.

Langzaam begint de huidveroudering. U ziet de eerste tekenen van huidveroudering vaak rondom de ogen. De aanmaak van het collageen bindweefsel en de elastine vezels neemt af en de huid verliest haar stevigheid. Zo worden droogte lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, contourverlies zichtbaar. Begin daarom tijdig met een goede verzorging, want voorkomen is beter dan genezen. Huidverzorging is niet alleen een goede dag- , nacht- en oogcrème, maar ook bijvoorbeeld de bindweefselmassage, de sportschool voor je huid. 

Wellness alleen in kuuroorden en grote spa’s? Welnee! Ook een ‘gewone’ gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialist heeft een hoog ontspanningsgehalte. Door de sluimertoestand ontspannen geest en spieren. Hierdoor profiteert uw huid optimaal van de behandeling en gaat uw huid stralen. Wij je werken aan jouw huid en wil je een stralende huid? Maak dan snel een afspraak voor een gezichtsbehandeling in Spijkenisse bij Salon Miranda. Natuurlijk is een gezichtsbehandeling ook geschikt voor de man, want het maakt niet uit of dat er onder de huid een man of een vrouw zit en ook leeftijd maakt geen verschil.

 

Best bewaarde geheim van Cyprus

Mede dankzij corona is de gezonde-lifestyle-trend een blijvertje. Meer bewegen, gezonder eten en in het verlengde daarvan beter letten op wat je op je huid aanbrengt. Natuurlijke producten passen in die trend, zo merken wij aan de populariteit van de Decaar Algen...

Lees meer